Karaman sokaklarının hazinesi niteliğinde olan klasik ve spor motosikletler, klasik ve arazi taşıtları bir araya gelerek sergilendi. Festivalde 7'den 70'e vatandaşlar araçların başında keyifli dakikalar yaşadı. Festivale Karaman Emniyet Müdürlüğü de TOMA aracı ile katıldı.

Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi, Karaman Off-Road Kulübü, Karaman Madeni Tornacılar Kaynakçılar Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Odası, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği katılımları ile Özel Ticaret ve Karamandan.com tarafından organize edilen etkinlik Karaman Piri Reis Kültür Merkezi önünde gerçekleştirildi. Çok sayıda klasik, spor motosiklet, otomobil ve arazi araçlarının yanı sıra emniyet güçlerine ait TOMA aracının sergilendiği etkinlikte renkli görüntülere imza atıldı.

Festivale Karaman CHP Milletvekilli İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Pekoğlu ve çok sayıda klasik ve Off-Road motosiklet ve araç tutkunu katıldı.