Karaman Gençlik Kulübü Derneği’nin proje ortağı olduğu “Dünyayı Dansla Canlandır (Dance the World Awake)” isimli Erasmus + Gençlik Değişimi projesi İngiltere Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazandı. Projede İngiltere, İsveç, Danimarka, Makedonya, İtalya, Slovakya, Romanya ve Türkiye’den 18-30 yaş arası toplamda 56 genç yer alacak. Türkiye’yi ve Karaman’ı temsilen ilimizden 7 genç bu projeye katılabilecek. Proje, 1-10 Kasım 2021 tarihleri arasında Makedonya’nın Struga ilinde gerçekleşecek.

Karaman Gençlik Kulübü Derneği’nin tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada: “Projede yer alan katılımcılar kendi kültürel yöresel dans ve müziklerini sergileyecek, kendi ülke ve illerinin tanıtımlarını yapacak, yöresel dans ve müzik öğretimi üzerinde ekip çalışmaları gerçekleştirecek ve çeşitli gençlik faaliyetlerine katılacaklardır.

İlgili proje, Karaman ilinde yaşayan ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde okuyan 18-30 yaş arası tüm gençlerin başvurusuna açıktır.

Proje Başvuru Formu ve Proje Bilgi Paketi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUP0lgy8RivK-75ViTezbiLXUaIswkqKXcKw6hQLlWD4L0VQ/viewform

SON BAŞVURU TARİHİ: 4 Ekim 2021, 23:59

Projelerimiz Türkiye'de yaşayan tüm gençlerin başvurusuna açık olmakla birlikte, Karaman ilinde yaşayan gençlerin ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) öğrencilerinin başvuruları önceliklidir. Projelerimizde Erasmus Plus kuralları geçerlidir. (Konaklama, yeme-içme, aktivite masrafları ve yol masrafları %100 karşılanmaktadır.) Katılımcıların pasaport masrafları kendilerine ait olmakla birlikte, öğrenci arkadaşlar sadece pasaport defter bedeli ödeyerek pasaport alabilirler. (https://randevu.nvi.gov.tr/default/index?type=3) Makedonya'ya giriş için VİZE alınmasına gerek yoktur. Projelerimize katılım ücretsizdir” denildi.

Tüm haberleri ve etkinlikleri instagram ve facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca diğer tüm sorularınız ve öğrenmek istedikleriniz için bizimle mail adresimiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İnstagram       :https://www.instagram.com/KaramanYouth

Facebook        :https://www.facebook.com/KaramanYouth.org

Mail adresi      :[email protected]