Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Karma sergisi SKS Sergi Salonunda gerçekleşti.

Küratörlüğünü Betül Serbest Yılmaz ve Ahmet Hakan Yılmaz’ın üstlendiği serginin açılışı Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Sergi Küratörü Ahmet Hakan Yılmaz sergi Hakkında bilgi verirken, 24 Kasım Öğretmenler Gününün önemine değinerek, bu yıl ki kutlamaların başta baş öğretmen Atatürk ile Şehit öğretmenlerimize olan minnet ve şükran duyguları ile gerçekleştirdiklerini belirtti.

Toplam 17  Kmu ve misafir sanatçı ve 25 eserin yer aldığı karma sergi; Abdülgani Arıkan, Ahmet Aytaç, Ahmet Hakan Yılmaz, Ayşe Tanrıver Celasın, Betül Serbest Yılmaz, Ceyda Gülsever, Ebru Şenlik, Emine Nur Yılmaz Arıkan, Gülşen Kahraman, Hüseyin Elmas, Mustafa Diğler, Mustafa KONUK, Mesut KİLİT, Mithat Kandemir, Necmettin Ertunç, Seda Dilay, Şeyda Misman, Tevhide Aydın ‘ın eserlerinden oluşmakta.

Sergi SKS Sergi Salonunda 30 Kasım tarihinde kadar görülebilecek.