Karaman’da Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından oluşturulan “Kök Hücre Aile Projesi” seminerinin 4’üncüsü düzenlendi.

Karaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde düzenlenen seminere, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün, Sevgi Evleri Müdürü Rıda Çoban, şube müdürleri ve il müdürlüğü çalışanları katıldı.

Seminerde, NLP Uzmanı Zeliyha Akcan, KMÜ Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Başkonak, KMÜ İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Bayır, Avukat Ayşe Özyurt ve Sosyolog Meral Çelebi tarafından Aile için evlilik öncesi eğitimin önemi, Evlilikte dinimizin rolü, Kutsal aile bağları, Vefa sadakat sevgi sabır, merhamet adalet ve sorumluluk, Aile içi iletişim, Evlilikte rol dağılımı ve uyum süreci, Evlilikte şiddet ve nedenleri (Öfke kontrolü, moral ve motivasyon eğitimi), Evlilikte ortak kültürü oluşturup dengeyi sağlamak, aile hukuku, Çocuk istismarı, Evlilikte aile hukuku konularında eğitim verdiler.

Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeliyha Akcan, desteklerinden dolayı Karaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün’e teşekkür etti.