2012 yılında Konyalı ve Karamanlı kamu çalışanlarının bir araya gelerek kurdukları KONKAMUDER(Konyalı ve Karamanlı Kamu Çalışanları Sosyal ve Dayanışma Derneği) Şeb-i Arus programı düzenleniyor.

İstanbul'da yaşayan ya da bir işleri için giden tüm hemşerilerine her türlü yardımda bulunduklarını ve Dernek olarak Karaman’da ki köy muhtarları ile de irtibat kurarak ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarda bulunduklarını ifade eden, faaliyetlerini gerçekleştirirken İstanbul’da yaşayan iş adamlarından destek aldıklarını Karaman’dan da destek beklediklerini ifade KONKAMUDER Başkanı Suat Sakarya ve Dernek Başkanı Yardımcısı Nevdet Ortauğurlu konu ile ilgili yaptıkları açıklamada; “Birlikteliğimizi pekiştirmek, Hz. Mevlana’yı özüyle, sözüyle anmak amacıyla derneğimiz tarafından organize edilen Şeb-i Arus programımıza İstanbul’da yaşayan Konyalı ve Karamanlı hemşerilerimizi bekliyoruz. Sizlerin aracılığıyla da Karaman’dan gelecek olanları da bekliyoruz” dediler.

PROGRAM:

Mehter Takımı ve Sema Gösterisi hemen ardından aşure dağıtımı ile devam edecek olan program çam ağacı ve sürpriz hediyeler konuklara dağıtılacak.

25 Ocak Cumartesi Günü(bugün) saat:19:00 -23:00 arasında Esenler İBB Adem Baştürk Kültür Merkezi(Esenler Metro Yakını)

Programla ilgili detaylı bilgi için Dernek Başkanı Suat Sakarya’ya 0533 695 60 42 – 0535 599 82 78 nolu telefondan ulaşabilirisiniz.