Sık sık Karaman’da görev yapan resmi kurum temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, üçüncüsü gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın ve ekibinin yaptığı sunum ile ulaşım alanında yapılan çalışmaları değerlendirdi. 
Karaman Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mesut Soyfidan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven’de katıldı. 
Geçmiş dönemde ulaşım konusunda önemli mesafeler alındığını ifade eden AK Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “AK Parti iktidarı döneminde ulaşımda çağ atlayan ülkemizin önemli yatırımlarından Karaman’da payına düşeni aldı almaya devam edecek. Bu bağlamda devam eden projelerin takipçisi olacak tamamlanması için de üzerimize düşeni yapacağız. Yapılacak yeni yatırımlarla Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Karaman için belirlenen bölünmüş yol hedefine ulaşılması için de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Karayolları Bölge Müdürlüğünün sunumunun ardından diğer resmi kurum temsilcilerinin de katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya geçen Konuk, Şeker ve beraberindekiler burada da Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sunumlar ile yapılan çalışmaları değerlendirdi. 
Karaman’ın turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, “Bu potansiyeli harekete geçirerek şehrimizi önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmek istiyoruz. Bunun için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bizler kurumlarımız ile uyum içerisinde çalışarak Karaman’ın geleceğine hep birlikte yön vermek istiyoruz. Bu doğrultuda doğal zenginliklerimize sahip çıkarak geliştirilecek projeler ile Karaman’ı sadece ülkemizde değil Dünyada da adından söz ettirir hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi. 
Toplumun her kesimine yönelik çalışmalar ile sporun ve sporcunun desteklenmesi, sağlıklı bireyler yetiştirilmesine katkı sağlanması ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına yönelik çalışmaların yapılmasına da vurgu yapılan toplantının son bölümünde Gençlik ve Spor yatırımları değerlendirildi.
Konuk ve Şeker’in resmi kurum müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıların önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.