"Karaman'da KOP ile Okuma Vakti" projesi kapsamında 'Çocuk Kütüphanesi' ve 'Türkçe Atölyesi' açılış törenine katılan KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, programın ardından Rektör Namık Ak'a ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına atanan ve şubat ayında göreve başlayan Mahmut Sami Şahin’e mart ayı içinde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Rektör Namık Ak'a iade-i ziyarette bulunan Başkan Şahin, aynı zamanda Rektör Namık Ak'a KMÜ rektörlüğüne atanmasından dolayı başarı ve iyi dilek temennilerini iletti.

Ziyarette Başkan Şahin ve Rektör Ak, KOP projeleri, UNİKOP üniversiteleri arasında iş birliği ve bölgesel kalkınma konuları üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından Başkan Şahin ve Rektör Ak, üniversitede KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının destekleriyle iki yıl önce açılan Enerji Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ile yine KOP Projesi kapsamında oluşturulan 10 dönümlük meyve bahçesini gezerek proje yürütücülerinden bilgi aldı.

Üniversite ve KOP iş birliğiyle önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulmasının ardından ziyaret sona erdi.