Kemal Karakışla, Karapınar’ın Karakışla mahallesinde bulunan oğluna ait olan kümese gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Kümeste bulunan tavukların yumurtalarını toplayan Karakışla, topladığı yumurtaların birinin diğerlerinden çok fazla büyük olduğunu fark etti.

Karakışla, topladığı yumurtaları daha sonra yemek için evine götürdü. Evinde sobanın üzerinde yumurtaları kırarken sıra o büyük yumurtaya geldi. Karakışla, yumurtanın çift sarılı çıkmasını beklerken, kırdığı büyük yumurtanın içinden başka bir yumurta daha çıktı. Diğer yumurtayı gören Karakışla şaşkınlığını gizleyemezken oğlu Şevket Karakışla ise bu anları cep telefonu ile kaydetti.

Karakışla gazetemize yaptığı açıklamada; “Konya Karapınar İlçesi Karakışla köyünde oğlum tavukçuluk ile uğraştığı için, kümesi kontrol için yumurtalara bakmaya gittiğimde bir yumurtanın büyüklüğü gözüme çarptı. Bazen bunun ufaklığı oluyordu içinden çift sarılı çıkabiliyordu. Merak ettim oğluma dedim ki kameraya çek belki bu yumurta 3 veya 4 sarılı olabilir diye. Sabah kahvaltı yapıyorduk, o yumurtayı kırdığımızda yumurtanın içinde ayrıca bir yumurta daha çıktığını gördük ve aynı doğallıkta onunda içerisinde sarısı vardı. Yumurtanın içinden ayrıca kabuklu bir yumurta daha çıkınca çok şaşırdık” dedi.