Vali Süleyman Tapsız, Çiğdemli Köyü yol çalışmasını yerinde inceledi.

İncelemeye; Vali Süleyman Tapsız, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

"51 Köyde Yaklaşık 204 Km’lik Arazi Yolları Bakım Onarımı Gerçekleşmiştir"
Köy yolları asfaltlama çalışmasını inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Tapsız açıklamasında, "2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan ve toplamda 51 köyde 204 km’lik yolun bakım onarımı gerçekleştirilmiştir. 22 km. 1. kat asfalt yapımının yanı sıra 14 km. 2. kat asfalt çalışmasının ihalesi yapılmıştır" dedi.

Vali Tapsız açıklamasının devamında, "Yaklaşık maliyeti 900 bin Türk Lirası olan Konya Yolu Çiğdemli Köyü asfaltlama çalışmasının kuruma maliyeti 600 bin Türk lirasıdır. Ayrıca yapılan çalışma toplamda 11 km. olup, bunun 8 km. lik kısmı bitirilmiştir. Çiğdemli Mesudiye köyleri arasında kalan 3 km. lik kısım ise en kısa sürede bitirilecektir." dedi.

Vali Tapsız, incelemelerden sonra beraberindeki heyet ile birlikte Çiğdemli Köyünü ziyaret etti.  Köy halkı ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Tapsız, daha sonra köy meydanında bulunan tarihi camiyi gezdi.