Geçtiğimiz gün kaybolan ve bu sabah bulunan alzheimer hastası 92 yaşındaki Heybet Koyuncu’nun ailesi, yaptıkları istikrarlı çalışmadan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Koyuncu Ailesi gazetemize yaptığı açıklamada; “Arama kurtarma çalışmasına katılan Karaman İl Jandarma, Emniyet, AFAD kurumlarımız oldukça zor bir işin üstesinden gelerek, alzheimer hastası olan annemiz Heybet Koyuncu’yu buldular.

Kamu kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın güvenliğinden sorumlu kolluk kuvvetlerimizin sabırlı, şefkatli ve sevecen tutumlarına hayranlıkla şahit olduk.

Milletimizin en zor zamanlarında her zaman yanında olan Karaman Valimiz Sayın Mehmet Alparslan Işık’a, Milletvekillerimiz Sayın Recep Şeker ve Sayın Selman Oğuzhan Eser’e, dayımız 22. Dönem Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Yüksel Çavuşoğlu’na, arama kurtarma çalışmasını bizzat yöneten Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sayın İsmail Şahin’e, İl AFAD Müdür Vekili Sayın Şerife Han’a, MÜSİAD Karaman Şubesi Önceki Dönem İl Başkanı ALİ Cevher Eniştemize, sevimli jandarma köpeği “Kahve’ye” Eğitmeni Ahmet Komutanımıza, Karaman Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Mehmetçiklerimize, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki kahraman polislerimize, fedakar Karaman İl AFAD birimlerimize, İl Sağlık Müdürlüğü ve 112 Sağlık birimlerimize, bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına katılan tüm vatandaşlarımıza, dualarını eksik etmeyen tüm akrabalarımıza, can dostlarımıza fedakar büyük gayretleri için teşekkür eder, ayrı ayrı şükranlarımızı bildiririz” dediler.