KTO Karatay Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Hatice Yalçın ve Karatay Üniversitesi İdari Personelleri, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek üniversite tanıtımı kapsamında bir sunum gerçekleştirdiler.
 
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay ve Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında Yrd. Doç Dr. Hatice Yalçın üniversiteyi tanıtıcı bir konuşma yaptı.
 
Yalçın konuşmasında; “Öncelikle bizleri davet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Konya Ticaret Odası ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın kardeş oda olduğunu biliyoruz. Üniversite kayıtlarımız 19 Ağustos'a kadar sürecek. Üyelerinize ve birinci derece yakınlarına %5 indirim yapmak istiyoruz.
 
Üniversitemizde 35 tane bölüm var. Yurtlarımız çok iyi. Burs verme imkanlarımızda var. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri her an üniversitemize gelebilir gezebilir, başımızın üstünde yeriniz var” dedi.
 
Yrd. Doç Dr. Hatice Yalçın konuşmasının ardından KTO Karatay Üniversitesi hakkında genel bir bilgilendirme yaptı. Üniversite'nin yeri, yurtları, bölümleri ve fiyatları konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi. Tanıtım konuşmasının ardından soru cevap şekline geçildi.
 
Toplantı sonunda, KTO Karatay Üniversitesi ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası arasında üyelere %5 indirim sağlayan bir protokol imzalandı.