Başkanlar, yayınladıkları mesajda “Geride bıraktığımız yıl, Ülkemizin ve Dünyanın zor bir süreçten geçtiği bir yıl olmuştur.

Ancak dik duruşumuzu, mücadele azmimizi ve gelecekle ilgili hedeflerimizi hiç değiştirmedik. Millet olarak, dünya görüşümüz ne olursa olsun bir ve beraber olduk, yan yana omuz omuza durduk. Şundan eminiz ki; Ülkemizin geleceğine; iyiye, doğruya, güzele dair hayallerimiz, ümitlerimiz her türlü karanlığı yok edecek kadar büyük ve güçlüdür. Bu inançla, aydınlıklara yürüdüğümüz sürece yolumuz daima açık olacaktır. Ülkemiz için ekonomik istikrarın ve huzur ortamının sağlanacağı bir yıl olacağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021'in sayfalarını açmaya başlarken, başta Karaman olmak üzere tüm Türkiye'de ve Dünyada Sağlık, Huzur, Barış ve Refahın hakim olduğu bir yıl diliyoruz. Yeni yılın İş İnsanlarımız için bol kazançlı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını diliyoruz.  Bu yeni yılda bütün dünyada barış ve merhamet duygularının ön plana çıkmasını, çağdaş ülkeler seviyesinde bir medeniyet anlayışının dünya genelinde yaygınlaşmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler.