Ortak Meslek Komite Toplantısı komite üyeleriyle tanışma, sektörün sorunlarının tespiti ve çözümü aşamasında ortak hareket etme amacıyla Oda Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan ve Komite Üyelerinin yoğun katılımıyla Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Başkanı M. Gökhan Alkan, ortak komite toplantılarında üyelerin karşılaştığı sorunlara çözüm yolu aranıldığını, çeşitli isteklerin de ilgili kişi ve kurumlara aktarıldığını söyledi. 
KTSO’yu daha iyi bir noktaya getirmek için komite başkanlarına önemli görevler düştüğünü ifade eden Başkan Alkan, birlikte çalışmanın önemini vurguladı.
Alkan, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek çağrısında bulundu. 

Alkan konuşmasında; "Özellikle vurgulamak isteriz ki bu mücadeleye toplumun tüm kesimleri ne kadar güçlü destek olursa, etkisi de o kadar büyük olur. Reel sektörden finans sektörüne, kamudan vatandaşlarımıza kadar, tüm Türkiye olarak aynı hedefe kenetlenmeliyiz. Hepimiz tek yürek ve tek ses olursak, enflasyonla mücadelede de netice alacağımıza eminiz. Hem firmaların hem de milletin enflasyonla topyekün mücadeleye en geniş şekilde katılacaklarına inancımız tamdır. Biz de Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin desteğini ve bu kampanyaya katılımlarını bekliyoruz. Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na katılmak isteyen üyelerimiz, odaya başvurarak ilgili görselleri tedarik edebileceklerdir” dedi.

Başkan Alkan'ın konuşmasının ardından üyeler tarafından sektörlerde yaşanılan sorunlar, çözüm önerileri ve sektörün geleceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.