Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İİBF Prof. Dr. Kemal Esengün Toplantı Salonunda gerçekleşen Program Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Kadın Girşimciler İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay ev sahipliğinde Kurum Müdürleri, Oda Borsa Başkanları, Karaman Kadın Girşimciler İl Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Programın sunuculuğunu yapan Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Yasemin Cicibıyık'ın konuşmasıyla başlayan Program Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay'ın konuşmasıyla devam etti.

Toktay konuşmasında; “Bugün bizi kırmayıp geldiği için şahsım ve İcra Kurulu arkadaşlarım adına Sevgili Yavuz Dizdar Hocama sizlerin nezdinizde tekrar çok teşekkür ederim. Salon çok güzel çok anlamlı. Çünkü hepsi ellerini taşın altına koyan, yaşadığı toplumda soran sorgulayan arkadaşlarım. Dernek, Vakıflardan Siyasi Partiler’den, Muhtar adaylarımız var, hepsine başarılar diliyorum. Gün çok güzel söylenecek çok söz var ama fazla uzatmak istemiyorum ben sözü Başkanımız Mustafa Gökhan Alkan’a bırakıyorum” dedi.

KTSO Başkanı Mustafa Gökhan Alkan da kısa bir konuşma yaparak “ Çok güzel bir gün çok güzel bir ortam. Bütün Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar sahneye çıkarak “Kanser ve Sağlıklı beslenme” adlı sunumunu katılımcılarla buluşturdu.  Kanser ve Sağlıklı Beslenme hakkında ciddi açıklamalarda bulunan Dizdar, sağlıksız beslenmeye bağlı olarak kanser hastalığının giderek artış gösterdiğini kaydetti. Katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dizdar, kanser hastalığı hakkında gelişimi, tarım ilacı ve endüstriyel üretim gibi çeşitli konulara değindi. Program sonunda Dizdar, katılımcıların sorularını cevapladı.

Dr. Yavuz Dizdar'ın sunumundan sonra Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay, Onkoloji Uzmanı Doktor Yavuz Dizdar’a Plaket takdim etti.

KTSO Meclis Başkanı Ahmet Çelik de, Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Şerif Hanım Kızık'a şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.   

Program bitiminde Dr. Yavuz Dizdar en son çıkarmış olduğu “Vicdan Hayat Kurtarır” adlı kitabını katılımcılar için imzaladı ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.