22-23-24 Kasım günlerini kapsayan Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Emre Öztoprak ve  Meclis Üyelerinin yoğun katılımıyla TOBB Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde meclis üyeleriyle ile bir araya geldi.  Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada meclis üyelerine birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Asla birbirinizi ötekileştirmeyin” dedi.​

Demokrasinin en çok işlediği kurumun TOBB olduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, “Hiçbiriniz atamayla gelmiyorsunuz. Kendi şehrinizde herkes kendi mesleğinin lideri aslında. En zor seçimde bizimkidir. 4 yıl boyunca ekmek kavgası verdiğin rakibinden oy istemek en zor iştir. Sizler toplumun çimentosusunuz. Tüccarlar sanayiciler olmadan bu binanın sağlam olma şansı yok. Toplumsal uzlaşmayı en güzel sağlayanlarda bizleriz. Mal alıp satarken bir adamın mezhebine, dinine, siyasi görüşüne bakmayız. En kaliteli en ucuz kim verirse ondan alırız” dedi.

Meclis Semineri sonrasında KTSO Başkanları ve Meclis Üyeleri tarafından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na Odamız tarafından coğrafi işaretini aldığımız “Karaman Divle Obruğu Tulum Peyniri” ve Karaman'a özgü “Mayalı Ekmek Kompozisyonlu  Kitre Bebek” hediye edildi.