Yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Karaman Valiliği’ne atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Mehmet Alpaslan Işık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Celil Evcen, Bekir Coşgun, Mehmet İşci, Nuri Eren, Mustafa Hebebci, Ahmet Öztoprak ve Ersin Atik, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Karaman'daki görevine başlayan Vali Mehmet Alpaslan Işık’ı tebrik ederek, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile makamında bir süre sohbet ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, Valilik görevinin ilimiz ve Karaman halkı için hayırlı olması dileklerinde bulunarak Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve temennileri nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.