Karaman  Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında, Karaman PTT Başmüdürlüğü temsilcilerinin katılımlarıyla sunmuş olduğu hizmetler hakkında üyeler bilgilendirildi. Düzenlenen toplantıya PTT Başmüdürü Faik Göksuçukur, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Üyeleri  ile firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Başkanı Alkan; “PTT’ A.Ş'nin yeni projesi olan alıcı ve satıcı firmaların uluslararası ticaret yapmalarını sağlayan yeni nesil e-Pazar sistemi olan “PTT Trade” sisteminin tanıtım toplantısına hoşgeldiniz. Artık toplumsal yaşam da ticari yaşam da bir şekilde internet üzerinden şekilleniyor. Biz de bu noktada PTT'nin yenilenen hizmetlerinden sizleri bilgilendirmek istedik. Kurum olarak PTT'nin bu sistemini destekliyor ve verimli bir toplantı gerçekleşmesi temennisiyle sözü PTT Başmüdürümüz Sayın Faik Bey'e bırakıyorum.” dedi.

Başkan Alkan'ın ardından PTT Başmüdürü Faik Göksuçukur konuşmasında; “Her geçen gün yenilenen ve kendini geliştiren bir kurumuz. Açıkçası Karaman'ın en ücra köşelerine giden tek kargo kurumuyuz diyebilirim. Bugün siz değerli iş insanlarına yenilenen hizmetlerimizi anlatmak için buradayız. Bu toplantıya ev sahipliği yapan bizlere kapılarını açan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından PTT temsilcileri Hikmet Alıklı ve Ufuk Kılınç  PTT'nin işletmelerin ürün ve hizmetlerinin dünyaya pazarlanması ve satılması ile lojistiğini sağlayan Dış Ticaret Portalı PTT Trade başta olmak üzere, TURPEX Yurt Dışı Kargo Hizmeti Sunumu,  hizmetlerine ilişkin katılımcılara bilgilendirme sunumu yaptılar. 

Toplantının son bölümünde ise katılımcılar ve konuşmacılar arasında merak edilen sorunlarla ilgili soru-cevap yapıldı.                      26/09/2019