Yayınladıkları mesajda; “Bayramlar bizim en sevinçli ve en mutlu günlerimizdir. Bayramlarda sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularını hep birlikte tadarız. Hoşgörü, sevgi, kardeşlik ve insan onuruna yakışan ne kadar güzel duygu varsa hepsinin en yoğun bir şekilde yüreklere dolduğu bu özel günler dileriz daim olur. 

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.

 Bayramlar yapılan hataların affedilmesi, kırılan kalplerin onarılması, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda düşünmemiz için önemli günlerdendir. Yardımlaşma ve dayanışmanın getirdiği güç birliğinin ve güzelliğin daima farkında olmalıyız. Toplumları güçlü kılan, fertlerini bir arada tutan bağların sağlamlığıdır. Bağların sağlam olması ise kuşkusuz insanların birbirine karşı hoşgörü içerisinde olması, birbirini sevmekten asla vazgeçmemesidir. En büyük  zenginlik sevgidir. Bu duygu ve düşüncelerle  Ramazan Bayramınızı en samimi duygularımızla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.” ifadelerine yer verdiler.