Belediye Ziyareti;
30 Mart Yerel Seçimler sonucunda Karaman Belediye Başkanı olarak seçilen Ertuğrul ÇALIŞKAN'a Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Girişimciler hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Berberler ve Kuaförler Odası Ziyareti;
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri  seçimler sonucunda  Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı olarak seçilen Selahattin PEKOĞLU 'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Madeni Tornacılar-Kaynakçılar Odası Ziyareti;
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri  seçimler sonucunda  Madeni Tornacılar-Kaynakçılar Odası Başkanı olarak seçilen Cemal ÖZBAY 'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ziyareti;
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri  seçimler sonucunda  Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak seçilen Mehmet KARADUMAN'a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Ziyareti;
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep AFACAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.