Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesinde bulunan Zeyve Sultan Kur'an Kursunda düzenlenen programda, Vali Fahri Meral ve hanımefendi Zehra Meral’i küçük öğrenciler seslendirdikleri ilahilerle karşıladılar. Öğrencilerin sevimli halleriyle seslendirdikleri çeşitli ilahileri Vali Meral ve hanımefendi Meral, öğrencilerin aileleriyle birlikte beğeniyle takip ettiler.

Daha sonra öğrencilerin hep birlikte Fatiha Suresini okumalarının ardından dört-altı yaş grubu Kur’an okumayı öğrenen öğrencilere taçları Vali Fahri Meral tarafından takılırken, pasta kesimine de hanımefendi Zehra Meral eşlik etti.

Programda konuşma yapan İl Müftüsü Muhammed Lutfi Ketenci, katılımlarından dolayı Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral’e teşekkür ederek, çocukların eğitiminde emeği geçen öğretmenlere ve il müftülüğü tarafından yapılan hayırlı hizmetlerde her zaman destek olan Vali Meral’e teşekkür etti.

Vali Fahri Meral, öğrencilerin gelişim süreçlerine katkıda bulunan, değerler eğitimi, ahlâk eğitimi ve Kur'an eğitimi konusunda öğrencilere emek sarf eden kurs öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek, eşi hanımefendi Zehra Meral ile birlikte daha sonra öğrencilerle vedalaşarak kurstan ayrıldılar.

Gerçekleştirilen programa; Vali Fahri Meral ve hanımefendi Zehra Meral, İl Müftüsü Muhammed Lutfi Ketenci, Müftü Yardımcısı Zübeyde Okuyucu, kurs personeli, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.