Terör mağduru yâda eski hükümlüler için İŞKUR üzerinden sürekli işçi alacak olan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, başvuru yapan adayların yapılan kura sonuçlarını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise; “Üniversitemiz sürekli işçi alımı için 07 Ağustos 2020 tarihinde Karaman 4. Noteri huzurunda yapılan çekiliş sonucunda;

- 1 Sürekli İşçi (Terör mağduru yada Eski Hükümlü) Temizlik Görevlisi ilanı için İŞKUR’a başvuran 12 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda 4 asil ve 4 yedek aday belirlenmiştir.

Not: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümleri çerçevesinde adayların T.C. Kimlik Numaraları gizlenerek ilan edilmiştir.

Asil olarak belirlenen adaylaraşağıda belirtilen gün ve saatte Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 Nolu Salonunda (KMÜ Çarşı ve Yemekhanenin bulunduğu bina) yapılacak sözlü sınavda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü Sınavda hazır bulunmayan asil adaylar sınav hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar sözlü sınava davet edileceklerdir.

Sözlü sınava katılacak olan adayların;

T.C. Kimlik numaralı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) aslı ve fotokopisi

Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)

Adli sicil kaydı ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)

Varsa SGK tescil ve hizmet dökümü ( BarkodluE-devlet çıktısı kabul edilir.)

SGK’dan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığını gösterir belge

Erkek adaylar için askerlik durum belgesi ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)

Eski Hükümlü olduğunu gösterir onaylı belge

1 adet vesikalık fotoğraf getirmesi gerekmektedir

Sözlü sınav sonucunda istihdam edilecek kişilerin isimleri Üniversitemiz web sayfasında ( https://www.kmu.edu.tr/ ) ilan edilecektir. Saygıyla duyurulur” denildi.

Asil ve yedek listesi için tıklayınız.