Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Larende Mahallesi’nde Fen İşleri ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. Başkan Çalışkan, bölgenin alt ve üst yapı ihtiyacının en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Karaman Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarına şehir genelinde devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon İşleri ekipleri, Larende Mahallesi'nde içme suyu hatlarında yenileme, yağmur suyu drenaj çalışması ve üst yapı çalışmaları başlattı. Bölgede çok sayıda araçla çalışmalarını yürüten ekipleri denetleyen Başkan Çalışkan, mahalle gezisinde mahalle sakinleri ile de sohbet etti.

Yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını söyleyen Başkan Çalışkan: “Larende Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Bir yandan Su ve Kanalizasyon İşleri ekiplerimiz, Larende Mahallesi’nde bölgesel olarak içme suyu hattındaki aspet boruları kaldırıp yerine son derece sağlıklı polietilen boru ile değiştiriyor ayrıca yağmur suyu hattı döşüyor. Diğer yandan Fen İşleri ekiplerimiz ise 25 sokakta üst yapı çalışması gerçekleştirdi. Altyapı çalışmalarına bağlı olarak yağmur suyu ve içme suyu hatlarının tamamlandığı sokaklarda asfalt ve kaldırım çalışmaları devam edecek” dedi.