PVC sektörünün amiral gemisi LegendArt hakkında konuşan Teknik Destek Müdürü Suat Yılmaz: “LegendArt, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş mükemmel tasarımıyla mekanlarınızın tarzına uyum sağlayarak estetik ve şıklığı ön plana çıkartmaktadır. Modern ve zarif çizgileri ile mekanların mimarisiyle ve dekorasyonuyla uyum içinde olan, Akustik yalıtımı ve statik güç özelliği ile her mekânı mükemmel yaşam alanlarına dönüştüren LegendArt Sistemi, doğa dostu ürünler sunuyor” dedi.

1994 yılından beri Egepen deceuninck markasının Karaman bayiliğini elinde bulunduran Kılıçoğlu Cam yönetimi, LegendArt sisteminin PVC sektöründe büyük bir yenilik olduğunu düşünüyor. Konu hakkında konuşan Kılıçoğlu Cam Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Çakı; Uzun yıllardır Türkiye’nin birçok şehri ve birçok Avrupa ülkesine ihracat gerçekleştirdiklerini belirtirken, şunları söyledi: “Kusursuz işçilik politikasıyla çıktığımız bu yolda, Egepen Kalitesini müşterilerimizle buluşturduğumuz için gururluyuz. Üretimimizde ve markamızda teknolojiyi yakından takip ediyoruz. En iyi ve en inovatif ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Bugün yine çok önemli bir gündeyiz. Enerji Tasarrufunun gitgide daha önem kazandığı günümüzde LegendArt, sağlayacağı enerji tasarrufunun yanında zarif ve şık tasarımı beraberinde getiriyor.”

Toplantı sonrası akşam yemeğinde bir araya gelen katılımcılar, LegendArt sistemini beğendiklerini ve inşaat sektörüne yeni bir soluk getireceğine inandıklarını belirtti.