Bakan'ın öğretmeni öne alan mesaj ve açıklamalarıyla üçüncü sayı dosya konusunun öğretmen olmasında etkili olduğunu belirten Okul Müdür Tugay Koçak, devamında şunları söyledi. 

Hazırlık aşamasında İbrahim Bey İlk ve Ortaokulu ailesi, arzulu ve özverili emekle dergi için yoğun mesai harcadı. Derginin daha önceki sayılarını çok beğenen Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt Kuntoğlu ve Sayın İl Emniyet Müdürümüz Fikret Bayraktar; sıcacık ve samimi sunuşlarıyla dergimizi onurlandırdı. KMÜ Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Münir Oktay ve RTEÜ Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Cem Topsakal, değerli görüş ve hatıralarını dergimiz için anlattılar. Okul içi ve dışından eğitimciler de deneyimlerini dergimizle paylaştı. Mezun ve faal öğrencilerimiz de sevinçle heyecanla dergimize kalem oynattı.

Okul içi performansı dergide gösterebilmek; dergimizin ana hedeflerinden biri idi. Bu sayıda birbirinden ilginç ve imrenilecek öğrenci, öğretmen, sınıf, okul etkinlikleri, projeler; okuyucusunu bekliyor. Ve mahallelerimiz unutulmadı. Mahalle motiflerinden Larende Büyük Cami İmamı Hasan Ekmekçi ve kebapçı Kürşat Ecel, hayat hikâyeleriyle dergimizi şenlendirdi. Kapak fotoğrafına öğrencimiz İlknur Balcı gönüllü modellik yaptı.

Ve Leylek Baba'yı görünce beğeni ve takdirlerini dilinden düşürmeyen, bu sayının çıkmasında katkılarını da esirgemeyen eğitim sevdalısı, Kılbasan Mahallesi Muhtarı ve Barata Tarım'ın sahibi Zekeriya Özermiş'e hassaten teşekkürlerimizi sunuyoruz.