Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da lösemili çocuklar için harekete geçen LÖSEV, Karaman’da kamuoyunu bilinçlendirme çalışması yaptı.

Karaman’da LÖSEV’e gönül vermiş ve tedavisini tamamlamış aileler ile birlikte bir araya gelen yetkililer, kent genelinde vatandaşlara bilgilendirici el broşürleri dağıttı. Vatandaşlar LÖSEV hakkında bilgilendirmede bulunan yetkililer, Ramazan ayında başlatılan fitre ve zekât bağışları için destek çağrısında bulundu.

Vatandaşlara dağıtılan el broşürleri kentin belirli bölgelerine de asıldı.

Gazetemize yapılan bilgilendirme çalışması hakkında açıklamalarda bulunan LÖSEV Sosyal Hizmetler Bölge Sorumlusu Nilay Hırlakoğlu: “LÖSEV 1998 yılında Ankara merkezde kurulmuştur. İlk olarak lösemili çocuklara hizmet vermeye başlamış günümüzde ise tüm çocuk ve yetişkin hastalara ayni, nakdi ve sosyal destekler iletmektedir.

Karaman’da LÖSEV’e gönül vermiş, tedavisini tamamlamış ailelerimizle birlikte kamuoyu bilinçlendirme çalışması yaptık. LÖSEV bu Ramazan ayında da fitre ve zekât bağışlarını kabul etmektedir.  Ramazan bağışlarınızda önce çocuklar iyileşsin diyerek Karaman halkından bu anlamda destek bekliyoruz” dedi.