Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret eden Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Ermenek’teki madenlerin durumu, maden işçilerinin yaşadığı mağduriyet hakkında bilgi verdiler.

Milletvekilleri Şeker ve Eser işçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için bölgedeki fiili duruma müdahale edilmesini için Bakan Dönmez’e talep de bulundular.

Recep Şeker, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında; Milletvekillimiz Av. Selman Oğuzhan Eser ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'i ziyaret ederek; Ermenek ilçemizdeki madenlerin durumunu, maden işçisi kardeşlerimizin sorunlarını görüşüp, uğradıkları haksızlıkları ve yaşadıkları mağduriyetleri anlattık. İşçi kardeşlerimizin haklarını elde etmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi için bölgemizdeki fiili duruma bir an evvel müdahale edilmesini talep ettik.

Ayrıca Narlıdere köyümüzün mermer sahasında yaşanan sorunları ilettik.

Bölgemizdeki sorunlarla yakından ilgilenen Sayın Enerji Bakanımıza, Sayın Bakanımız Lütfü Elvana ve Bakan Yardımcımız ile Bürokratlarına teşekkür ediyoruz.