SMMM Odası Başkanı Rıfat Karaulu açış konuşmasında; “Konuşmacı olarak TÜRMOB Etik Eğiticileri Latif Taş, Aslıhan Ersan ve Meslek Mensuplarına, katılımcılara hoş geldiniz.” dedi.  Etik Eğitimini önemseyen Meslek Mensuplarına teşekkür etti.  “Alacağımız eğitim, Meslek Mensupları arasında bir farkındalık(yenilik) oluşturacaktır” dedi. Etik kurallara uyma, etik sözleşme yapma kendilerine ve topluma karşı sorumluluk bilincinde eğitime başladıklarını belirtti.
Eğitimin sonunda kamuoyuna, topluma ve kendimize etik davranma ile ilgili bir sorumluluk belgesi alacağız. Bu belgeyi aldıktan sonra temel etik ilkeleri olan dürüstlük, tarafsızlık, mesleki yeterlilik ve özen, gizlilik ve mesleki davranış ilkelerine meslektaşlarımızın daha önceden de uyduklarına inanmaktayım. Sözleşme ile birlikte de meslekte kaliteli bir hizmet vereceklerine inanıyorum. dedi. 
Oda Seminer Salonunda yapılan Uygulamalı Etik Eğitimini Türmob Etik Eğiticileri SMMM Latif Taş ve SMMM Aslıhan Ersan sundu.
Eğitimin sonunda Karaman SMMM Odası ve Meslek Mensupları taraflar arasında Muhasebe Meslek Etiği Sözleşmesi imzaladılar.
Etik Eğiticilerine Oda Başkanı Rıfat Karaulu tarafından Plaket ve Teşekkür Belgesi takdim edildi.