Karaman’da Chicago Pizza’nın işletmeciliğini yapan Dali Düzel, hayalinin peşinden emin adımlarla ilerliyor. Yaklaşık 10 yıldır mutfakta hünerlerini sergileyen Karamanlı genç şef, hem Karaman’ın ismini duyurmak hem de kendi kariyeri için son günlerin popüler yarışması Masterchef Türkiye’ye yarışmasına katıldı. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmada yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Düzel, yarışmada üçüncü tura yükselme başarısı da gösterdi.

Gazetemiz muhabirine katıldığı yarışma hakkında değerlendirmelerde bulunan Düzel, Karaman’ı büyük bir organizasyonda temsil etmenin gurur verici olduğunu söyledi.

Yaklaşık 10 yıldır mesleğin içerisinde olduğunu söyleyen Düzel, “26 yaşındayım, açıkçası ben şehrimizi adını duyurmak ve birazda kendi kariyerim için Masterchef Türkiye yarışmasına katıldım. Masterchef Türkiye’de Karaman’ı temsil etmek benim için gurur verici. Şu anda üçüncü turdayım, yayınlar devam ediyor. Güzel gidiyor program, yarışmaya hala devam ediyorum inşallah daha da ilerleyeceğim” dedi.

YENİ ALDIĞI İŞLETMEDE HİZMET VERİYOR

Yarışmanın yanı sıra Karaman’daki Chicago Pizza’nın da işletmeciliğini yapan genç şef, misafirlerinin siparişlerini mutfakta büyük bir özenle hazırlayarak servis ediyor.

İşletmesinde verdiği hizmetler hakkında da bilgiler veren Düzel, şunları kaydetti:

“Yeni aldığım bir işletme, burada tavuk dünyası, makarna, pizza çeşitleri, hamburger, salatalar ve alakart ilgili her şey dükkanımız da mevcut. Pizza, salata, tavuk dünyası, makarna çeşitleriyle tüm Karaman halkımızı Chicago restoranımıza bekliyorum.”