Karaman Özel Mümine Hatun Hastanesi'nde çalışan duyarlı vatandaş Nurhan Küçükkerniç, iş arkadaşı Harun Taş’ın hem zihinsel hemde bedensel oğlu 10 yaşındaki Mehmet Akif için Müge Anlı’ya mail atarak yardım istedi. Karaman’dan gelen maile kısa sürede karşılık veren Müge Anlı, Mehmet Akif için manüel tekerlekli sandalye bağışı yaptı.
Hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalye ihtiyacı olan Mehmet Akif için Nurhan Küçükkerniç’in Müge Anlı’ya attığı mail ailesine umut oldu. Yapılan girişimlerle daha sonra Mehmet Akif için bir sandalye temin edildi. Gönderilen sandalye ile Mehmet Akif’e babasının çalıştığı Özel Mümine Hatun Hastanesi'nde sürpriz yapan mesai arkadaşları tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Hem zihinsel hemde bedensel engelli olan Mehmet Akif’in mutluluğu attığı çığlıklardan anlaşıldı.
Müge Anlı’ya teşekkür eden Harun ve Nuray Taş çifti; “Umutsuz insanlara umut ışığı olan Müge Anlı’ya çok teşekkür ederiz. Bizim gibi ailelere umut veren Müge Anlı, evlatlarımıza ışık oluyor, ayak oluyor, her şey oluyor çok teşekkür ederiz çok sağolun.” sözlerini ekledi.