Mehmet Sarı mesajında; “On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif, insanlığı karanlıklardan çıkarıp aydınlığa kavuşturan kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, böylece insanlık için yeni bir dönemin başladığı mübarek bir aydır.

Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan, dinimizce taşıdığı önemin yanı sıra, sosyal hayatımızda da en önemli yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı dönemdir.

Allah’ın rızasına kavuşmak maksadı ile nefsani arzulardan kaçındığımız, nefsi terbiye ettiğimiz bu ay, manevi açıdan ruh temizliği yaptığımız bir zaman dilimidir.

Allah’ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna dek açtığı bu günleri anlam ve önemine uygun olarak yaşadığımız ve yaşattığımız sürece yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında makbul olacağına inanıyoruz.

Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.