Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Türkiye genelinde Mevlit Kandili vesilesiyle camilerde vatandaşa süt dağıtımı yapılması konusunda düzenlemiş olduğu organizasyon çerçevesinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından İmamı Azam Camisinde süt ikramı yapıldı.

İl Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürü Orhan Özçalık’ın da katılımıyla gerçekleştirilen süt ikramı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca 81 ilde vatandaşa sütü sevdirmek ve süt tüketim alışkanlığını kazandırmak amacıyla düzenlendi. İl Müdürü Özçalık, süt tüketimi alışkanlığı oluşturulmasına katkı sağlayan bu organizasyonun faydalı olması dilekleriyle herkesin kandilini tebrik ederim dedi.

Mevlit kandili münasebetiyle İmamı Azam Camisinde yatsı namazından sonra gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşa 1.000 adet 200 mililitrelik kutu süt dağıtıldı.

Süt ikramı etkinliğine, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Müdür Yardımcıları Baran Yavuz Yürekli ve Abdullah Kaya ile birlikte Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Erkol katıldı.