Ermenek Merkez’deki sulama suyu sorununu ve çevre yolunu şehir merkezine bağlayan bağlantı yolunun TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan’ın girişimleri sonucu yapıldığını dile getiren ilçe başkanı Sarıtaş, konuyla ilgili olarak basın açıklamasında bulundu.

Sarıtaş, yaptığı basın açıklamasında; “Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu son günlerde yapmadığı işleri sahiplenmeye, AK Parti'nin ve özellikle TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Lütfi Elvan'ın ilçemize kazandırdığı eserleri kendi yapmış gibi göstermeye çalışmaktadır. Zorlu'nun bu tavrı en hafif tabiriyle emek hırsızlığıdır. Atalarımızın bu konuyla ilgili çok güzel de bir lafı vardır: Yiğidi öldür, hakkını yeme.

Bizler AK Parti Ermenek İlçe Teşkilatı olarak Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu'yu bilerek veya bilmeyerek yaptığı bu yanlıştan dönmeye ve hakkı sahibine teslim etmeye davet ediyoruz. Eğer hangi eseri kimin yaptığını da bilmiyorsa buradan kendisine kimin neyi yaptığını bir kez daha hatırlatalım:

1- Ermenek merkezdeki bahçelerin sulama suyu ile ilgili problemi Sayın Lütfi Elvan'ın girişimleri ile çözülmüştür.

2- Çevre Yolu'nu şehir merkezine bağlayan bağlantı yolu belediye sınırlarında olmasına rağmen Sayın Lütfi Elvan'ın girişimleri ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır.

Görüldüğü gibi her iki projeyi de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Lütfi Elvan, Ermenekli hemşehrilerimiz adına sahiplenmiş ve gerçekleşmesi için büyük bir çaba sarfetmiştir.

Hal böyle iken, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu'nun Ermenekli hemşehrilerimiz adına AK Parti'ye ve Sayın Bakanımıza teşekkür etmesi gerekirken, bu eserleri kendi yapıyormuş gibi lanse etmesini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

AK Parti Ermenek İlçe Başkanlığı olarak ilçemize kazandırdığı eserler için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız, hemşerimiz, Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’a teşekkürü her zaman bir borç biliyor, kendisine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.