Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz ile birlikte bir Ramazan ayını daha ihya ederek Ramazan Bayramına ulaştık elhamdülillah. Ramazan bayramımız mübarek olsun. Karamanlı hemşerilerimin ve tüm vatandaşlarımızın bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen Kovid-19 virüsü nedeni ile birlikte iftarlar yapamadığımız, camilerimize dolup omuz omuza teravih kılamadığımız farklı bir ramazan ayı geçirdik. Yine sarılıp kucaklaşamayacağımız, büyüklerimizden ve sevdiklerimizden uzakta, evlerimizde bir bayram geçireceğiz bu yüzden gönüllerimiz mahzun. Bu sıkıntılı günleri millet olarak hep birlikte atlatıp çok daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız inşallah.

Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine daha fazla hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Yüce Mevla’mızın “Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.” emri ilahisine uyarak kardeşlerimizle aramızdaki tüm dargınlıklara ve kırgınlıklara son verip birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşünceler ile Milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara, bereketlere sağlıklı günlere vesile olmasını ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini Cenabı Haktan diliyorum.

Ayrıca ülkemizin ve tüm insanlığın salgın nedeni ile içinde bulunduğu bu zor durumdan en kısa zamanda kurtulmasını Yüce Allah (C.C)’tan niyaz eder, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diler, tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. “dedi.