Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. 
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanmaktadır. 
İşçi ve Emekçi kardeşlerimiz ülkemizin her köşesinde; fabrikalarda, maden ocaklarında, tersanelerde, tarlada ve diğer tüm iş sahalarında alın terleri ve kutsal emekleri ile mücadele etmekte ülkemizin kalkınmasında ve refah düzeyinin artmasında büyük katkı sağlamaktadırlar. 
Ekonomimizin gelişmesinde ve ülkemizin kalkınmasında büyük güç olan işçi ve emekçilerimizin alın terlerinin karşılığını almaları ve hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşmaları büyük önem arz etmektedir. 
AK Parti iktidarı ile son 16 yılda işçi ve emekçi kardeşlerimizin hak ve hukuklarının gözetilmesi, sorunlarının çözümü konusunda da çok önemli ilerlemeler sağlanmış, istihdamın artırılması, işsizlik oranının düşürülmesi için pek çok tedbir alınmış, program hayata geçirilmiştir. Yapılan çalışmalar ile emekçilerimiz ücretten sosyal haklara kadar her alanda önemli kazanımlar elde etmişler, bundan sonra da işçi ve emekçilerimizin taleplerini dikkate alarak, devletimizin tüm kurumlarıyla, sendikalarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla sorunlarının çözümü ve hayat şartlarının iyileştirilmesi adına çalışmalar devam edecektir. 
İşçi ve emekçi kardeşlerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, ilimizde ve ülkemizde bir bayram havasında kutlanmasını temenni eder, hayatını kaybeden tüm işçi kardeşlerimize de Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.