Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

İnsanların en temel haklarından olan Yaşama Hakkına ve Sağlık Hakkına mesleki sorumlulukları ile en önemli katkıyı sunan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız, bir canı kurtarmayı bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan bir anlayış ile gece, gündüz, yaz, kış demeden her koşulda kutsal mesleklerini en iyi şekilde icra etmektedirler.

Sağlık hizmetlerinin en yaygın ve en etkili bir şekilde topluma ulaşması büyük önem arz etmektedir, bu da hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız eliyle gerçekleşmektedir.

Türkiye’yi sağlıkta gelişmiş ülkeler seviyesine getiren, dönüşüm de en önemli unsuru sağlık çalışanlarımız, “Halka Hizmet Hakka Hizmet” düsturu ile insanların sağlığını korumak, hastalanan insanlarımızı en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak, insanlarımızın daha sağlıklı yaşaması ve sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmesi adına kutsal ve onurlu görevlerini büyük özveri ile ifa etmektedirler. 

Bu duygu ve düşünceler ile başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, İnsan hayatını her şeyin üstünde tutarak başarılı ve özverili çalışmaları nedeni ile şükranlarımı sunar, Yüce Allah (C.C)’dan sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam dilerim.” dedi.