Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.
23 Nisan 1920 tarihi milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinde çok önemli bir dönüm noktasıdır.

23 Nisan 1920 tarihinde ulusal egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi açılarak, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesine dayalı, demokratik zemin üzerinde yükselen Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır.

Milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile istiklal mücadelemizde zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda çok önemli bir adım atılmıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Kurtuluş Savaşı’nı yönetmiş, Cumhuriyetimizi kurmuş, gerçekleştirdiği reformlar ve aldığı tarihi kararlarla ülkemizin yarınlarını şekillendirmiş, demokrasimizin ve ulusal egemenliğin sembolü haline gelmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş ve bu önemli gün millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın bir ifadesidir

23 Nisan 1920 yılından bu yana büyük bir coşku ile kutladığımız bu bayram, milletimizle birlikte ebediyen yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün kahramanlarımızı, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anarken, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.