Milletvekili Ünver mesajında; bayramların özünde dayanışma, huzur, barış ve mutluluk olan; geçmiş öfke, kin ve nefret duygularının bir kenara bırakıldığı, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; kucaklaşmanın, bağışlamanın ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği kutsal ve özel günler olduğuna vurgu yaptı.

Mesajının devamında paylaşmanın, birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzurun ayı olan Ramazan’ın ardından, bayrama kavuşan tüm Müslüman alemine huzur ve refah dileyen Ünver sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dargınları ve küsleri barıştıran, uzakları yakın eden mübarek Ramazan Bayramı, bizlerin yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının güçlenmesi adına önemli bir gündür. Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nın ardından da aynı bayram coşkusu ve kardeşlik bilincinin ülkemizin her noktasında devam etmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bayramın Karamanımıza, ülkemize ve tüm dünyaya huzur, mutluluk, bereket ve refah getirmesinin diliyorum” dedi.