2022 yılının içerisinde Karaman merkez ve ilçelerde farklı tarihlerde meydana gelen doğal afetler nedeniyle zarara uğrayan çiftçilere müjdeli haber AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser tarafından verildi.

Şeker ve Eser, zarara uğrayan çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 10 milyon TL ödenek gönderildiğini açıkladılar.

Milletvekilleri konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, “Devletimiz doğal afet nedeni ile zarar gören çiftçilerimizin bir nebzede olsun yarasını sarmaya ve dün olduğu gibi bugün de çiftçimizin yanında olmaya devam ediyor. Karaman çiftçisine desteklerinden dolayı tüm çiftçilerimiz adına her zaman çiftçimizin ve üreticimizin yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Üretmek çiftçimizden, destek devletimizden, bereket Allah (C.C)’tan. Tüm çiftçilerimize bol ve bereketli bir dönem diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.