Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;

“Ümmetin sesi olma, Müslümanları hakkıyla temsil etme noktasında mazeretsiz ve de ihlaslı bir gayret ortaya koyan, her yıl okuyucularıyla yeni yeni projeleriyle buluşmanın heyecanını yaşayan Milli Gazete, 45’inci yayın yılına çok büyük bir hamleyle girmeye hazırlanıyor.

44 yıl boyunca yaptığı hiçbir haberden pişmanlık duymayan, dün attığı manşetin bugün tam aksini manşet yapmayan, zalime karşı halkımızın yüreğinden geçenleri haykıran Milli Gazete her zaman doğrunun, haklının, mazlumun yanında olmuştur.
Evet Milli Gazetenin yaptığı haberler sonrası bir çok yanlıştan dönülmüş, bir çok zalimane uygulamalar geri çekilmiştir. Bunlara örnek vermek istersek; yeni kimlik kartlarından alınmak istenen kart başına 105 TL Milli Gazetenin ısrarlı yayınları ile düşürülmüştür.

12 Ocak 2014 tarihli nüshamızda Müslümanların yüreğindeki sesi manşetine aktaran Milli Gazetemizin zalime karşı duruşunu da okurlarımız gayet iyi bilmektedir.

Haksızlıklara, zulme, vicdansızlıklara dur diyebilmek için, ümmetin sesini daha geniş kitlelere duyurmak için Milli Gazetenin tirajını arttırma zaruriyetimiz var ancak bunu yaparak yine Müslümanlara faydamız olması gerektiği de bizim görevimizdir.
Erkeğiyle kadınıyla, genciyle yaşlısıyla Müslüman kardeşlerimizin Milli Gazete’yi daha fazla insanın okumasını sağlamak amacıyla tarafımıza her fırsatta iletilen promosyon taleplerine cevap verebilme imkânımızın oluşmasını büyük bir sevinçle müjdeliyoruz. Evet Milli Gazete’miz bütün imkanları seferber ederek “Kesintisiz Promosyon Dönemine” girmiştir.

“Kesintisiz Promosyon Döneminde” ilk olarak abonelerimize 2 ciltten oluşan Siyer-i Nebi kitabını hediye edeceğiz. Prof. Dr. Muhammed Ali Sallabi’nin kaleme aldığı ve bütün okuyucularımıza hediye Siyer-i Nebi;

Her zaman başvuracağımız muhteşem bir kaynak eser niteliği taşımaktadır. Bu dev eser bugüne kadar yazılmış en kapsamlı Siyer-i Nebi olma özelliğine sahiptir. Mekke Dönemi ve Medine Dönemi olmak üzere 2 ciltten oluşmaktadır.
Siyer-i Nebi hediyemizi, daha sonra başka hediye kitaplar takip edecektir.

Ülkemiz, coğrafyamız ve dünyadaki kaotik gelişmeler ve algı operasyonları karşısında “berrak” kalmayı başaran; zamanlı, etkili, şuurlu ve hakkaniyetli manşetleriyle “ İyi ki varsın Milli Gazete” dedirten gazetemize abone olmak için;

Karaman Telefon: 0535 297 59 60
İstanbul abone hattı: 0212 697 10 00 (132)
Whatsapp hattı: 0535 297 59 60 – 0546 401 33 86” denildi.