Karaman’da Piri Reis İlköğretim Okulu 4-B Sınıfı öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle sınıf öğretmenleri Ersin Çelik’e bir sürpriz yaptı.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Piri Reis İlköğretim Okulu 4-B Sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Ersin Çelik’in öğretmenler gününü unutulmaz bir an olarak kutlamayı düşünürken akıllarına billboardlar geldi.

Öğrenciler ve veliler kendi imkanları ile “Derslerimizin Yanında Nice Erdemleri Bize Öğreten Değerli Öğretmenimiz Ersin Çelik Nezdinde Piri Reis İlköğretim Okulu Öğretmenlerinin ve Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. 4-B Sınıfı Öğrencileri” yazısını hazırlayıp kentin en işlek caddelerinden İsmet Paşa Caddesi’ndeki billboarda yapıştırdılar.

Daha sonra billboard önünde toplanan öğrenciler ve veliler, sınıf öğretmeni Çelik’i arayarak bir sürprizleri olduğunu söyleyerek çağırdılar. Öğrencilerinin yanına gelen Çelik, karşılaştığı sürprizi görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Öğrencilerine tek tek sarılıp öpen Çelik, duygu dolu anlarını gazetecilere aktardı.

Şaşkın ve gururlu olduğunu söyleyen sınıf öğretmeni Çelik, “Bu anlamlı günde değerli velilerim ve öğrencilerimin yanında böyle bir manzarayla karşılaşmak aklımın ucundan geçen bir jest değildi. Hala yaşadıklarıma inanamıyorum. Öğrencilerimin yanında gözyaşlarımı akıtmak çok istemediğim bir şeydi ama çok şaşkınım, çok gururluyum. Böyle güzel bir öğrenci ve veli gurubuyla herkesin içerisinde dostluğumuzu, arkadaşlığımızı pekiştirmek, güzel şeylere örnek olmak, velilerimin öğrencilerimin başarısıdır. Çok teşekkür ediyorum. Bu güzelliğin karşısında diyecek kelime bulamıyorum.” dedi.

Öğrenciler de, öğretmenleri Ersin Çelik’in 4 yıl boyunca kendilerine hem öğretmenlik yaptığı hem de babalık, dostluk ettiğini söyleyerek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.