Karaman Gevher Hatun Anaokulu öğrencileri, Anneler günü etkinlikleri kapsamında Karamanlı şehit Oğuzhan Küçük'ün ailesini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Ziyaret öncesi okulda öğrenim gören minik öğrenciler öğretmenlerin rehberliği eşliğinde asker kıyafetleri giyerek Şehit Oğuzhan Küçük’ün baba ocağına gitti.

Evlerinde minikleri ağırlayan Şehit Oğuzhan Küçük’ün babası Alaaddin Küçük ve annesi Şerife Küçük bu anlamlı sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Öğrencilerin bu anlamlı ziyaretinde kendilerine sevgi gösterisi ile karşılık veren Şehit Oğuzhan Küçük’ün ailesi de okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerine de teşekkür etti.

Minikler ayyıldızlı Türk Bayrağını açtıkları Şehit Oğuzhan Küçük’ün baba evinde ayrıca İstiklal Marşını da okuyarak anneler gününe özel anlamlı bir ziyareti gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesine teröristlerin saldırısında şehit olan sözleşmeli er 22 yaşındaki Oğuzhan Küçük, 27 Haziran 2017 tarihinde memleketi Karaman’da toprağa verilmişti.