AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Ayrancı İlçesinde il teşkilatıyla beraber ziyarette bulundu. Vatandaşların Miraç Kandili’ni kutlayan teşkilat vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Ayrıca son günlerde Cumhur İttifakının sadece tavanda değil tabandada olduğunu ziyaretlerinde gösteren Başkan Çağlayan Ayrancı’da MHP’li Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı’ya ziyarette bulunarak Kandillerini kutladı.

Çağlayan ile beraber programa eşlik eden İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Costu, Ayrancı İlçe Başkanı Avni Gümüşalan, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Toker, İl ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Ayrancı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ayrancı İlçesindeki Ulu Cami’de Öğle Namazı çıkışı cami cemaatinin kandillerini kutlayıp ikramda bulundular. Cemaatin dilek ve temennilerini dinledikten sonra İlçenin tüm esnaflarını ziyaret ederek miraç kandillerini tebrik ederek kandil simidi ikramında bulundu.

Daha sonra, Ayrancı İlçesi MHP Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı’yı ziyaret eden Çağlayan ve ekibi yapılan çalışmaları değerlendirilip Ayrancı için yapılması gereken konuları görüştüler. Nazik ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getiren Yüksel Büyükkarcı Çağlayan’a çalışmalarında başarılar diledi.