Birbirinden eşsiz tesbih tasarımlarıyla koleksiyonerlerin Karaman’daki bir numaraları adresi olan ilimizin tek tesbih ustası Mücahit Özdemir, yeni işyerini Tahsin Ünal Mahallesi 7. Sokak No: 51 adresinde açtı.

Kur’an-ı Kerim tevliyeti ile başlayan açılış töreni, edilen duaların ardından kurdele kesimi ile devam etti. Tesbih ustası Mücahit Özdemir, kurdele kesiminin ardından katılımcılara işyerini gezdirdi. Katılımcılara vermiş olduğu hizmet ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Özdemir, yurtiçi ve yurtdışındaki koleksiyonerlere özel tesbih tasarımı yaptığını ifade etti.

Teshibleri tamamen doğal malzeme kullanarak yaptığını anlatan Özdemir, katılımcılara tesbih çeşitlerini tanıttı. Katılımcılar ise Özdemir’e yeni işyerinin hayırlı olmasının temennisinde bulunarak bol kazançlar dilediler.

Açılış törenine Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahaddin Pekoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemalettin Canuylasi ve vatandaşlar katıldı.