Karaman’ın en büyük mahallelerinden olan Mehmet Bey Mahallesinde öne çıkan muhtar adayı Alim Soylu anlamlı günde Karaman Gündem Gazetesi’ni ziyaret ederek adaylığını duyurdu. Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi Muhtar Adayı Alim Soylu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde gazetemizi ziyaret ederek basının öneminden ve çalışanlarının fedakarlıklarından bahsetti. Alim Soylu daha sonra tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Alim Soylu Kimdir?

Muhtar Adaylığına ilişkin bilgiler veren ve 45 yıldan beri Mehmet Bey Mahallesinde yaşadığını söyleyen Alim Soylu, “İlkokulu Mehmet Bey İlköğretim Okulunda okudum. O günden beri bu mahallede yaşıyorum. Ortaokul ve liseyi de Karaman İmam Hatip Lisesinde okudum.” dedi.

Mahallenin sorunlarının farkında olduğunu aktaran Soylu, “Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi eski bir mahalle fakat yeni yerleşim yerleri de mevcut. Mahallemizin eksiklerini biliyoruz ve bu eksiklerin tamamlanması için yerel yönetimleri ile koordineli olarak çalışmalar yürüteceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Evli ve üç çocuk babası Alim Soylu Karaman’da 25 yıldır esnaflık yapıyor.