Karaman merkeze bağlı 15 mahalle muhtarının katıldığı Muhtarlar Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.
 
Valilik Toplantı Salonunda Vali Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, kurum müdürleri ile Karaman'a bağlı Mahmudiye, Mansurdede, Mehmet Akif Ersoy, Mümine Hatun, Nefise Sultan, Osmangazi, Pirireis, Rauf Denktaş, Sakabaşı, Sekiçeşme, Siyahser, Sümer, Şeyh Edebali, Şeyh Şamil ve Tabduk Emre mahallesi muhtarları katıldı.
 
Toplantı, Vali Meral’in hayırlara vesile olması dilek ve temennisiyle başladı. Daha sonra merkez mahalle muhtarları sırasıyla söz alarak mahallelerindeki sorun ve taleplerini ilettiler.
 
Muhtarlar Toplantısında, mahalle parklarının yapılması, mevcut parkların genişletilmesi, başı boş hayvanlar için önlem alınması, trafik düzenlemeleri, metruk binalar, apart evlerin denetimleri, eğitim ile ilgili konular üzerinde durularak yapılacak çalışmalarla istişareler yapıldı.
 
Merkez mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral ve kurum müdürlerine teşekkür ettiler.