Hanımefendi Işık, ziyaretinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladıktan sonra Karaman Valiliği'nin öncülüğünde başlatılan Sevdiklerine Nefes Ol projesiyle ilgili olarak bilgiler verdi.

Işık; "Sevdiklerine Nefes Ol projemizde Karaman basınının bize verdiği destekten çok büyük mutluluk duyduk. Sizlerin sayesinde projemiz her kesime doğru şekilde ulaştı. Bir kez daha bu vesileyle teşekkür etmek isterim. Projemiz kapsamında ev hanımlarımız için hazırladığımız mektuplar Karaman merkezdeki mahallelerde hanelere ulaştırıldı. Bu kapsamda pandemi süreci ve koronavirüsün ciddiyetinin farkına varılması için hanımlarımıza çok daha fazla iş düştüğünün altını çizdik. Yazdığımız mektubumuzla ilgili çok güzel olumlu izlenimler elde ettik. Hanımlarımızın konuya yaklaşımı bizleri mutlu etti. Ülke olarak birlikte hareket ettiğimiz sürece ve maske, mesafe, hijyen kurallarına uyduğumuzda bu virüsü hep birlikte en kısa sürede yeneceğimize inanıyorum" dedi.

Hanımefendi Munise Işık'ın ziyareti sırasında kendisine Karaman Valiliği Bilgi İşlem Müdürü Gülsine Kılıçaslan ile İl Afet ve Acil Durum Müdür vekili Şerife Han'da eşlik etti.