Genel kurulu, dernek şube binasında basına kapalı ve pandemi koşullarından dolayı yoğunluk olmaması için sadece MÜSİAD üyelerinin katılımı ile gerekli pandemi tedbirleri alınaraktan gerçekleştirildi.

Programın Açılışı ise, Asri Camii İmam Hatibi Hakkı yüksel tarafından Kuranı kerim tilaveti okunarak,  saygı duruşu  ve istiklal marşının söylenmesi ile başladı.

Şube Başkanı İbrahim TAŞBAŞ açılış konuşmasında  katılımcı ve hazirunu selamlayarak: “4. Olağan genel kurulumuza hepiniz hoşgeldiniz 2 Yıldır Görev aldığımız  bu dönemde elimizden geldiği kadar yurt içi, yurt dışı yapılan  hemen hemen  tüm programlara katılım sağladık. Özellikle Pandemi Döneminde  sıkıntı ve sorun yaşayan tüm üyelerimizi genel merkezimiz tarafından oluşturulan kriz masası ile ivedi şekilde  çözüm sağlamaya çalıştık .

Pandemi Kısıtlamarı ve zorluklarına rağmen şube üye sayımızı son zamanlarda büyük bir ivme kazandık. Sosyal yardımlaşma ve etkinliklerde il Valiliğimizin kordineliğinde her zaman yardım ve desteklerde bulunduk.

Başta yönetim kurulumuz olmak üzere , siz değerli üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, tekrardan genel kurulumuza hoşgeldiniz diyorum.‘’ diyerekten selamlama konuşmasını tamamladı

Ardından, Genel Merkez Üst Kurul Başkanı Burhan Özdemir ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hıfsı Soydemir söz alarak MÜSİAD’ın faaliyetleri hakkında kısaca katılımcılara bilgi verdiler.Genel merkez olarak her zaman üyeler ile irtibatta olacaklarını dile getirerek tüm  katılımcılara teşekkür ettiler.

Sonrasında Divan başkanlığı seçilerek gündem okundu, 2019-2020 faliyet raporları, kesin gelir – gider tablosu , tahmini bütçe ve son olarak ta tek liste oluşan yönetim kurulu ve denetim kurulu asil ve yaedek seçimi oylandı. Günün sonunda katılımcı misafirlere plaket taktim edildi.

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ KARAMAN

ŞUBESİ 16.03.2021 TARİHLİ OLAĞAN  GENEL KURULU YÖNETİM VE DENETİM KURULU ADAY LİSTESİDİR