Program MÜSİAD Karaman Başkanı İbrahim Taşbaş’ın konuşmasıyla başladı.

Başkan Taşbaş, yapmış olduğu açılış konuşmasında: “Değerli üyelerimiz Ağustos ayı üyeler arası kahvaltı programına hoş geldiniz diyorum.  Her ay düzenli yaptığımız “Dost Meclisimiz” bu ayda kahvaltılı olarak üyemiz Grand Otel’de gerçekleştiriyoruz. Öncelikle kahvaltımıza desteklerinden dolayı Üyemiz İbrahim Politoğlu bayisi MAPEİ Türkiye Yapı Kimyasalları firmasına sponsorluklarından dolayı teşekkür ederiz.

Her toplantımızı da iş geliştirmeye yönelik sektörel toplantılara daha çok önem verip firmalarımızın talepleri doğrultusunda bu tarz sunumlu şeklinde yapacağız.  Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim sözü fazla uzatmadan Başkan yardımcımıza ve akabinde yetkili arkadaşlara söz veriyorum” dedi.

Şube yerel yapılanmalardan sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Erdoğan ise yaptığı konuşmada: “Başkanımıza teşekkür ederiz.  Değerli üyelerimiz malumunuz pandemiden dolayı uzun zamandır fiziksel programlardan uzak kalmış bulunmaktayız. Lakin bu süreçte elimizden geldiği kadar üyelerimiz ile birebir firmalarında görüşme sağlayarak Şube müdürümüz Hüseyin Bey ve bizlere gelen üyelerimizin taleplerini ilgili yerlere ulaştırmaya özen gösterdik gösteriyoruz.

Bir diğer husus ise sektörel iş geliştirme toplantıları yaparak üyelerimizin iş hacmini artırmak, konuyla ilgili ise yaptığımız çalışmalarda üye sayımızın artığı ‘’soğuk hava deposu ve paketleme’’ sektörüdür.  Bununla ilgi ise bir soğuk hava komisyonu oluşturulması için çalışma başlatılmış bulunmaktayız.

Diğer bir duyurumuz ise her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ‘’ULUSLARARASI İŞ FORMU’’ bu yıl Azerbaycan’ın Bakü şehrinde Kasım ayında düzenlenecektir. Başlıca Gıda, Tarım, İnşaat sektörü olduğu, toplamda ise 350 milyonluk bir pazarın olduğu iş formunun ilerleyen günlerde programın detayları ve katılım içeriği paylaşılacaktır. Şu anda ön kayıt formu link olarak paylaşılmıştır” dedi.

İnşaat sektörü ve OSB firmalarının çok fazla ihtiyaçları olduğu zemin yalıtım vb. yapı kimyasalları hakkında katılımcılara sunum da bulunan MAPEİ firması yetkilileri, Karamanlı iş adamlarının ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Kapanış için söz alan Karaman MÜSİAD Şube Başkanı Taşbaş, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.