Ziyaretlere; Yeni dönem tekrar Başkan seçilen, Şube Başkanı İbrahim Taşbaş, Genç MÜSİAD Başkanı Abdülkadir Aydın, Yönetim Kurulu üyeleri; Osman Erdoğan, Sinan Toprakçı, İbrahim Politoğlu, Yasin Can ve Şube Müdürü Hüseyin Çölmek katıldı.

Covid-19 sürecince MÜSİAD tarafından yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Karaman Valiliği vefa destek grubu başta olmak üzere, Tarım,  il genel meclis ve yerel basının hakkında detaylı bilgi alış verişinde bulunularak, MÜSİAD üyeleri ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Şube başkanı Taşbaş: “Ziyaretlerimizde Pandemi sürecince ilimiz ekonomisi ve sanayisinin işleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Özellikle bu dönemde ve Ramazan ayı boyunca Valiliğe bağlı Vefa yardım masası ile bizzat Valimiz ile irtibatta olup MÜSİAD Karaman olarak her zaman yardımlarımızın devam ettiğini ve edeceğini gerekli olduğu zaman yardıma hazır olduğumuzu sayın valimize ilettik” dedi.

Ayrıca veresiye defteri alma uygulaması hakkında bilgiler veren MÜSİAD yönetimi: “Karzı Hasen çalışmamız (üyeler arası güzel borçlanma) , Zimem Defteri (veresiye defteri alma) uygulamasının da bu ramazan ayında  MÜSİAD olarak tüm şube, temsilciklerimiz ve üyelerimiz  ile yaşatmaya çalıştıkarını , son olarak Tüm İslam alemini tekrar nice Ramazanlara ve Bayramlara kavuşturmamızı ve de  bir an önce covid19 virüs belasından milletimizi ve insanlığı kurtulması temenni ederiz” dediler.