Karaman’ın önde gelen firmalarından Nazif Kara Köfte & Kokoreç, ilimizin özel insanlarından birisi olan Enes Eyice’yi sosyal sorumluluk projesi adı altında işe aldı. İlimizde Enes gibi birçok özel insanlarımızın sokaklarda işsiz güçsüz gezmesi, birçok olumsuz durumdan uzak tutulması ve hem maddi hem de manevi yönden desteklenmesi için Nazif Kara Köfte & Kokoreç tüm Karaman’a bir örnek teşkil etmiş oldu.

Günün belirli saatlerinde işletmede otopark görevlisi olarak çalışan Enes, işine kısa sürede uyum sağlayarak verilen tüm işleri eksiksiz yerine getiriyor.

Firma olarak Karaman’ı en iyi şekilde tanıtmak adına birçok sosyal projede yer aldıklarını ve almaya da devam edeceklerini ifade eden Nazif Kara Köfte & Kokoreç İşletme sahibi Nazif Kara; “Enes sürekli gezen bir arkadaşımız. Bütün esnafları ziyaret eder. Firma olarak Enes kardeşimizin de topluma kazandırılması adına kendisini otoparkımızda işe aldık. İnşallah bu diğer işletmelere de bir örnek olur ve diğer özel arkadaşlarımızı da değerlendirebiliriz” dedi.

Daha önce hiç çalışmadığını belirten Enes Eyice ise kendisini işe aldığı için Nazif Kara’ya teşekkür etti.

Ayrıca işletmenin sosyal medya hesapları için çektiği videolarda canla başla çalıştığı görülen Enes’in bu azmi hem işletme hem de vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.